Përshkrim

Të gjitha funksionet në një – seti i veglave të kuzhinës

Për të përgatitur fruta dhe perime në mënyra të ndryshme, mund të përdorni grupin special të ndihmës për kuzhinë V5. Ai kombinon të gjitha funksionet që duhet të ketë një vegël e mirë kuzhine.

V5 PowerLine
V5 është prerësja ideale e perimeve për grirjen e fetave të imta në të trasha. Kështu që ju mund të imagjinoni gjithçka, nga carpaccio te tava. Rrënja e kastravecit përmirësohet nga dy shtojca teh (3,5 mm dhe 7 mm) me të cilat mund të priten shirita dhe kube të hollë dhe më të gjerë. Vetëm V5 lejon prerjen e kubit pa prerje paraprake dhe kështu kursen hapat e mëtejshëm të punës. Për të mbrojtur gishtat tuaj nga tehet e mprehta, është përfshirë një mbajtës ushqimi i sigurt.

Combi Peeler
Me qëruesin e frutave jo vetëm që mund të qeroni lehtë, por edhe të dekoroni dhe preni. Tehu është veçanërisht i mprehtë dhe pret shumë hollë përmes lëvozhgës. Në këtë mënyrë, vitaminat ruhen më mirë në fruta dhe perime.

Juicer
Krijoni lëngjet  tuaja natyrale pa sheqer të shtuar. Në mëngjes një lëng frutash të freskët ose si një goditje e freskët për në mes. Lëngjet e shëndetshme ju japin energji për gjithë ditën.

Grater PowerLine
Me rende kuzhine Börner mund ta grini imët ose trashë në dy anë të ndryshme. Me dhëmbët e mprehtë plastikë, rendeja nuk ndalet as te perimet e forta.

Dimensionet:

 • V-rende: 38cm x 15cm x 5,5cm
 • Mbajtësi i ushqimit: 15cm x 11,5cm x 6cm
 • Shtojca e tehut: 23,5 cm x 9,7 cm x 2 cm
 • Shtojca e tehut 3,5 mm: 22 cm x 9,7 cm x 2 cm
 • Shtojca e tehut 7 mm: 22 cm x 9,7 cm x 2,5 cm
 • Kutia e ruatjes: 18cm x 10,5cm x 6cm
 • Combi Peeler: 21cm x 2cm x 1,5cm
 • Juicer-Shtrydhëse frutash e perimesh: 11cm x 9,5cm x 16cm
 • Rende: 34cm x 13cm x 3,7cm

Të dhënat teknike:

 • Prisni feta, copa, shkopinj dhe grini imët dhe trashë
 • Qërojini, zbukurojeni dhe prisni
 • Lëngje të shijshme shtëpiake
 • Plastikë pa BPA
 • Pa plastifikues dhe substanca të dëmshme
YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Informacion shtesë

Manufacturer

Börner

Color

, , , ,