Përshkrim

Vendosja e saktë dhe e sigurt e Borner V5 dhe V6.

Tabaka e kapjes Borner është projektuar posaçërisht për V-planer V5 PowerLine dhe V6 ExclusiveLine dhe të gjithë rendet e serisë PowerLine dhe garanton një përshtatje të përsosur dhe të sigurt të V-rendet. Prerjet mblidhen në tabaka dhe sipërfaqja juaj e punës mbetet e pastër. Tasi është ideal për përgatitjen e sallatave, pasi të gjithë përbërësit grihen direkt në tas dhe mund të shërbehen direkt në të. Sita shtesë shërben si një ndihmesë për kullimin e gjetheve të sallatës së sapo larë, frutave etj.

Të dhënat teknike:

  • Tabakja e koleksionit si pjesë origjinale aksesore Borner
  • Përshtatje funksionale për V-slicer V5 PowerLine dhe V6 ExclusiveLine
  • Me sitë
  • Rezistent ndaj vajit dhe uthullës
  • E lehtë për t’u përdorur dhe pastruar
  • Pa zbutës dhe BPA

Keni një prerës perimesh Borner V3 TrendLine dhe po kërkoni aksesorë të përshtatshëm? Në dyqanin tonë do të gjeni edhe tebaka e përshtatshme për pikat për prerësin e perimeve V3.

Informacion shtesë

Color

, , , ,

Manufacturer

Börner