Përshkrim

Prerës fetash  dhe mbrojtëse  tehu në një

Përdorni Slice Insert të prerësit të perimeve Borner V5 Powerline për të prerë feta në 4 trashësi të ndryshme. Nga feta shumë të imta për karpaço të shijshme perimesh deri te feta të trasha p.sh. ratatouille e bërë nga perime të shijshme.

Për më tepër, ai ofron një nivel sigurie me të cilin tehet dhe gishtat tuaj mbrohen në mënyrë të sigurt ndërsa avioni është duke u ruajtur.

Pas përdorimit, thjesht shpëlajeni nën ujë të pastër.

Ju lutemi vini re nëse aksesorët janë të përshtatshëm për prerësin tuaj!

Informacion shtesë

Color

, , , ,

Manufacturer

Börner