Përshkrim

Dy në një – kyç për fëmijë dhe forcë mesatare prerëse . Përshtatet me  Borner V3 Trendline në ngjyrë të bardhë dhe portokalli.

Shtesa e sigurisë si bllokues për mbrojtjen e fëmijëve për TrendLine V3 tuaj.

Pjesa e përparme shërben si mbrojtje nga tehet e mprehta; prerësi mund të ruhet në një sirtar ose dollap me siguri.

Informacion shtesë

Color

, , ,

Manufacturer

Börner