Përshkrim

Kthejeni prerësin tuaj V5 në një prerës kubesh dhe shkopinjsh

Me shtesën origjinale të tehut 7 mm Börner, mund të bëhen lehtësisht shirita dhe kube. Për ta prerë në kubikë, mbajtësi i frutave duhet të rrotullohet 90° pas çdo prerjeje. Ky vend është veçanërisht i përshtatshëm për copëtimin e frutave dhe perimeve për supa, pjata të skuqura në tigan dhe sallata fshatare.

Për ruajtjen e sigurt të futjeve të tehut, ne rekomandojmë kutinë praktike të rrëshqitjes. Thjesht pastroni nën ujë të rrjedhshëm pas përdorimit.

Ju lutemi vini re nëse aksesorët janë të përshtatshëm për aeroplanin tuaj!

Informacion shtesë

Color

, , , ,

Manufacturer

Börner