Përshkrim

Zgjero setin tënd bazë!

Vetëm prerja e fetave është shumë e mërzitshme për ju? Merrni shtesën e tehut 7 mm për V1 ClassicLine, V3 TrendLine dhe V6 ExclusiveLine. Thjesht zëvendësoni shtesën aktuale të V3 tuaj me këtë shtesë teh dhe prisni shirita ose kube të trashë julienne me V3 tuaj. Nëse i prisni frutat ose perimet disa herë në drejtim të prerjes paraprakisht, do të merrni edhe kube.

Nëse dëshironi prerje edhe më të vrazhda, hidhini një sy futjes së tehut 10 mm.

Të gjitha materialet e përdorura janë të sigurta për ushqimin dhe pa bisphenol A (BPA), si dhe plastifikues.

Ju lutemi vini re nëse aksesorët janë të përshtatshëm për prerësin tuaj!

Informacion shtesë

Color

, , ,