Përshkrim

Kthejeni prerësin tuaj në prerës ideal për tiganët aziatikë

A keni tashmë një prerës perimesh V1, V3 ose V3? Pastaj kjo futje është shtesa ideale për të prerë shirita të hollë me trashësi 4.5 mm. Kjo futje është veçanërisht e përshtatshme si prerëse shiritash për p.sh. tigane aziatike.

Nëse dëshironi të prisni kube, duhet të prisni vetëm perimet ose frutat përpara se t’i prisni në feta.

Mund të gjeni më shumë inserte për V1, V3 dhe V6 këtu.

Informacion shtesë

Color

, ,