Përshkrim

Zgjero grupin tënd bazë V5 në një dicer

Me futjen origjinale të tehut Borner 3,5 mm si një aksesor për prerësin e perimeve Borner V5 PowerLine, mund të prisni shirita të hollë perimesh dhe kube të përsosur nga fruta dhe perime të forta. Kjo futje është e përkryer për prerjen e qepëve të prera imët. Përveç kësaj, mund ta përdorni për të përgatitur petë të shijshme me perime në një kohë shumë të shkurtër – qoftë nga kungull i njomë apo karrota – nuk ka kufij.

Për ruajtjen e sigurt të shtesave të tehut, ne rekomandojmë Insert Box-in praktik. Thjesht pastroni nën ujë të rrjedhshëm pas përdorimit.

Ju lutemi vini re nëse aksesorët janë të përshtatshëm për prerësin tuaj!

Informacion shtesë

Color

, , , ,

Manufacturer

Börner