Përshkrim

Vetëm prerja e fetave është shumë e mërzitshme për ju? Përdorni futjen e tehut V1 ClassicLine, V3 TrendLine dhe V6 ExclusiveLine 3,5 mm. Thjesht zëvendësoni shtesën aktuale të prerësit tuaj me këtë shtesë teh dhe prisni shirita të imët julienne. Nëse i prisni frutat ose perimet disa herë në drejtim të prerësit, do të merrni kube.

Përveç kësaj, petët e shijshme me perime mund të përgatiten me këtë në një kohë të shkurtër – qoftë nga kunguj të njomë apo karota – nuk ka kufij.

Nëse dëshironi prerje edhe më të imta, hidhini një sy futjes së tehut 1,6 mm. Të gjitha materialet e përdorura janë të sigurta për ushqimin dhe pa bisphenol A (BPA), si dhe plastifikues.

Ju lutemi vini re nëse aksesorët janë të përshtatshëm për prerësin tuaj!

Informacion shtesë

Color

, , ,