Përshkrim

Me  tehun 1,6 mm si një aksesor për V3 TrendLine, V1 ClassicLine dhe V6 ExclusiveLine, ju mund të prisni shirita shumë të imët julienne nga fruta dhe perime të forta. Ju gjithashtu mund të prisni lehtësisht në kubikë duke i prerë më parë perimet ose frutat. Ky funksion është ideal për prerjen e qepëve të prera.

Për ruajtjen e sigurt të shtesave të tehut, ne rekomandojmë Insert Box-in praktik. Thjesht pastroni nën ujë të rrjedhshëm pas përdorimit.

Ju lutemi vini re nëse aksesorët janë të përshtatshëm për prerësin tuaj!

Informacion shtesë

Color

, , ,