Përshkrim

Feta të trasha ose të holla… … sipas shijes tuaj. Kastravecat, karotat, kungull i njomë. Nuk janë problem për tehet e mprehta Borner. Thjesht rregulloni lartësinë e futjes së fetës suaj duke përdorur prerësin V1, V3 dhe V6 dhe filloni. Prerja e fetave nuk ka qenë kurrë më e lehtë dhe më e shpejtë.

Informacion shtesë

Color

, , ,