Përshkrim

Bëni vetë patate të skuqura të shijshme – Këtu do të gjeni të gjithë setin!

Seti përfshin prodhuesin tonë të çipsave dhe prerësin për të bërë feta perfekte për patatet e skuqura. Ne set inkludohet edhe mbajtësi i ushqimit të sigurt për t’i mbajtur gishtat tuaj të sigurt nga tehet e mprehta.

Pritini fillimisht patatet, karotat ose perimet e tjera në feta të holla me prerësin Borner. Me ndihmën e mbajtësit të ushqimit të përfshirë, ju mund të shkurtoni deri në pjesën e fundit pa e dëmtuar veten ose pa pasur mbeturina.

Më pas vendosni perimet ose frutat e prera në Crispymaker. Për të marrë patate të skuqura në mënyrë të barabartë, fetat nuk duhet të shtrihen njëra mbi tjetrën.

Pas disa minutash në mikrovalë, do të keni patate të skuqura, të freskëta të bëra vetë.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Informacion shtesë

Color

, ,

Manufacturer

Börner