Përshkrim

Seti që kursen hapësirë për qëruesit e patateve dhe julienne

Dy qërues – dy funksione – një dorezë
Doreza praktike e shumëfishtë ofron larmi në kuzhinë me shtojcat e saj të këmbyeshme qëruese. Me shtojcën e qëruesit julienne, ju lehtë mund të bëni spageti të shijshme perimesh nga kunguj të njomë ose karota. Një qërues shiritash që e bën më të lehtë përgatitjen e ushqimit të shëndetshëm. Thjesht vendosni bashkëngjitjen në dorezën tuaj të shumëfishtë dhe filloni. Falë trajtimit të lehtë, do të keni sukses të bëni petë të shijshme me perime veçanërisht shpejt.

Qëruesi është gjithashtu ideal për të hequr njollat e padëshiruara kafe në perime, siç janë sytë e patates. Kapaku i ngjitur në buzë e bën të lehtë heqjen e njollave pa humbur perimet. Si funksion të mëtejshëm, qëruesi julienne është i përshtatshëm si hapës i agrumeve dhe portokallit, pasi ka ende një majë të mprehtë anash për hapjen e lehtë të lëvozhgës.

Shtojca e drejtë qëruese është ideale si qëruese frutash dhe perimesh, pasi në veçanti mund të zhvishet shumë hollë, kështu që humbet pak. Ajo gjithashtu ka një funksion të bërthamës, gjë që e bën atë qëruesin e përsosur të patates. Përveç kësaj, bashkëngjitja ka një majë që mund të përdoret për zbukurimin dhe hapjen e agrumeve.

Zbuloni më shumë aksesorë për t’u përdorur me Multi dorezë këtu.

Dimensionet:

 • Multi Peeler: 17cm x 7cm x 3cm
 • Doreza: 11,5cm x 3cm x 2cm
 • Shtojca Y: 14cm x 7cm x 2,5cm
 • Shtojca e drejtë: 9,5 cm x 4,5 cm x 2 cm

Të dhënat teknike:

 • Doreza e përputhshme me shtojca të ndryshme
 • Cilësi të lartë e bërë prej çeliku inox
 • Qërues i fortë me teh inox
 • Formë funksionale
 • I lehtë për t’u përdorur dhe pastruar
 • I përshtatshëm për majtas dhe djathtas
 • Pa plastifikues dhe BPA

Informacion shtesë

Color

, ,

Manufacturer

Börner