Përshkrim

Prisni shirita julienne dhe patate të skuqura

Dy insertet shtesë për origjinalin Borner V-Slicer V6 Exclusive ju japin shumëllojshmëri të paimagjinueshme kur përgatitni fruta dhe perime. Me shtesen origjinale të tehut Borner 1,6 mm, mund të prisni shirita shumë të imët julienne nga fruta dhe perime të forta, si dhe kubikë të vegjël të bukur me prerje paraprake.

Me insertin e tehut 10 mm, mund të prisni shkopinj shumë të trashë për patate të skuqura dhe, duke prerë, në kube p.sh. supave dhe zierjeve nga frutat dhe perimet e forta. Futjet e tehut janë në kutinë praktike Borner Insert Box për ruajtje të sigurt. Përveç dy shtesave të tehut të ofruara, ka vend edhe për Slice Insert në kutinë praktike.

Të dhënat teknike:

  • Pjesë shtesë për V-slicer V6 ExclusiveLine
  • Futjet e tehut 1.6 mm dhe 10 mm
  • Me tehe origjinale prej çeliku inox Borner
  • E disponueshme në të bardhë dhe portokalli
  • Pa plastifikues dhe BPA

Insert Box me futje 1.6 mm dhe 10 mm për prerësin e perimeve V1 ClassicLine dhe V3 TrendLine mund ta gjeni këtu.