Përshkrim

Ruani shtesat dhe tehet tuaja në mënyrë kompakte dhe të sigurt

Në këtë Insert Box praktike, ju mund të ruani lehtësisht insertet tuaja prerëse V1, V3 ose V6. Në këtë mënyrë, tehet e mprehta ruhen në mënyrë të sigurt dhe ju e dini gjithmonë se ku t’i gjeni shtesat tuaja. Ka gjithashtu vend në kuti për shtesen  e Fetave.

Këmba shoqëruese siguron një qëndrim të sigurt. Kjo e bën kutinë ideale për vendosje në dollap ose në tavolinë. Zgjero Insert Box me Dockingstation për ta vendosur në kuzhinë me prerësin e perimeve. Në këtë mënyrë keni gjithmonë në sy aksesorët tuaj të kuzhinës.

Dimensionet:

  • Insert Box : 21cm x 11cm x 3cm

Të dhënat teknike:

  • Përputhet me ngjyrën e prerësit tuaj dhe të stacionit bazë
  • Praktike për ruajtjen e inserteve
  • Ofron hapësirë për dy futje tehe dhe futjen e fetës

Informacion shtesë

Color

, , , ,

Manufacturer

Börner