Përshkrim

Ruani shtesat tuaja në mënyrë kompakte dhe të sigurt

Në këtë Insert Box praktik, ju mund të ruani lehtësisht insertet tuaja V1, V3 ose V6. Në këtë mënyrë, tehet e mprehta ruhen në mënyrë të sigurt dhe ju e dini gjithmonë se ku t’i gjeni futjet tuaja. Slice Insert gjen gjithashtu hapësirë shtesë në kuti. Zgjero Insert Box me Dockingstation për ta vendosur në kuzhinë me prerësin e perimeve. Në këtë mënyrë, ju keni gjithmonë në sy aksesorët tuaj të kuzhinës.

Dimensionet:

  • Insert Box: 21cm x 11cm x 3cm

Të dhënat teknike:

  • Përputhet me ngjyrën e prerësit tuaj dhe të stacionit bazë
  • Praktike për ruajtjen e inserteve
  • Ofron hapësirë për dy futje tehe dhe futjen e fetës

Informacion shtesë

Color

, , , , ,