Përshkrim

Kompakt, praktik dhe i sigurt!

Borner Insert Box plotëson origjinalin Borner V-slicer V5 PowerLine si një aksesor. Përdoret për ruajtjen e sigurt të shtesave së tehut 3,5 mm dhe 7 mm.
Kutia mund të ngjitet në dy vende të ndryshme në anën e pasme të prerësit:

  • Sipër si një grup kompakt për ruajtje të sigurt në sirtar.
  • Më poshtë si një stendë për një ekran dekorativ të prerësit të plotë V, duke përfshirë të gjitha futjet dhe mbajtësin e ushqimit të sigurt në kuzhinë.

Është e mundur të kombinohen disa nga këto kuti në mënyrë që shtesa e fetave ose shtesa e Tehut 10 mm e disponueshme veçmas të mund të ruhen gjithashtu në mënyrë të sigurt. Një hapje pikuese është e integruar në Insert Box. Mbajtësja e ushqimit të sigurt mund të ngjitet në kutinë e futjes për ruajtje.

Të dhënat teknike:

  • Insert Box si pjesë origjinale aksesore Borner për V5 PowerLine
  • Ruajtja e sigurt e inserteve
  • Dip-off i integruar
  • E lehtë për t’u përdorur dhe pastruar
  • Pa zbutës dhe BPA

Informacion shtesë

Color

, , , ,