Përshkrim

Prisni shirita julienne dhe patate të skuqura.

Dy insertet shtesë për Borner V-Slicer V6 ExclusiveLine origjinale ju japin shumëllojshmëri të paimagjinueshme kur përgatitni fruta dhe perime. Me insertin origjinale të tehut Borner 1,6 mm, mund të prisni shirita shumë të imët julienne nga fruta dhe perime të forta, si dhe kubikë të vegjël të bukur me prerje paraprake.

Me insertin e tehut 10 mm, mund të prisni shkopinj shumë të trashë për patate të skuqura dhe, duke prerë, në kube p.sh. supave dhe zierjeve nga frutat dhe perimet e forta. Tehet shtesë janë në kutinë praktike Borner Insert Box për ruajtje të sigurt. Përveç dy inserteve të tehut syandarde, në kutinë praktike ka vend edhe për tehun e fetës.

Të dhënat e produktit:

  • Pjesë shtesë për V-slicer V1 ClassicLine dhe V3 TrendLine.
  • Shtesa e tehut 1,6 mm dhe 10 mm
  • Me tehe origjinale prej çeliku inox Borner
  • E disponueshme në të bardhë dhe portokalli
  • Pa plastifikues dhe BPA

Insert Box me teh 1.6mm dhe 10mm për V6 ExclusiveLine mund të gjendet këtu.

Informacion shtesë

Color

,

Manufacturer

Börner