Përshkrim

Prisni shirita të imët julienne me prerësin tuaj V

Rendeja jonë popullore Roko tani është gjithashtu e disponueshme si një shtesë për prerësin tonë të ri të perimeve Vital.
Me Roko Insert ju mund të prisni frutat dhe perimet në shirita të hollë dhe  julienne. Perimet me rrënjë më të forta si karotat, selino, majdanoz ose kohlrabi nuk janë problem për t’u pregaditur. Kështu përgatitni shpejt dhe me lehtësi sallata të shijshme dhe të shëndetshme me perime të papërpunuara ose spageti perimesh.
Tehet e dyanshme të Julienne Insert ju lejojnë të prisni si gjatë lëvizjes së perimeve poshtë ashtu edhe kur i ktheni ato.