Përshkrim

Kthejeni prerësin tuaj të perimeve Vital në një rende

Prerësi më i fundit V nga Borner mund të zgjerohet me këtë Insert Rende. Prerësi i perimeve Vital ka të njëjtat funksione si rende PowerLine.
Inserti me rende ju lejon të grini djathë, çokollatë dhe përbërës të tjerë që mund t’i përdorni për të dekoruar pjatat tuaja.

Ky insert mund të përdoret vetëm për Mandolinën Vital.