Përshkrim

Prisni perimet direkt në tas

Ena e grumbullimit për prerësin e perimeve V1 dhe V3 është zgjidhja optimale për mbledhjen e drejtpërdrejtë të perimeve tuaja të grira dhe për të mbajtur kuzhinën tuaj të pastër.

Tasi është projektuar në mënyrë që prerësi të qëndrojë në një sipërfaqe që nuk rrëshqet dhe kështu të sigurojë një bazë të sigurt. Për punë edhe më të sigurt, tasi i grumbullimit ka këmbë gome që nuk rrëshqasin.
Tasi është ideal për përgatitjen e sallatave, pasi të gjithë përbërësit mund të grihen në enë, të përzihen së bashku dhe të shërbehen.

Informacion shtesë

Color

,