Përshkrim

Prerës i valëve për të bërë patate të skuqura vafle

Me origjinalin Borner PowerLine Waffle and Wave Cutter, ju mund të prisni valë dhe vafla në tre trashësi të ndryshme nga frutat dhe perimet e forta. Rendeja e patates është ideale për patate të skuqura thellë, nëse përdoret si pjatë anësore me biftek dhe pjata të tjera me mish ose thjesht si një meze të lehtë për zhytje.

Pamja kreative i shton larmi pjatës. Fëmijët që zakonisht nuk u pëlqen të hanë fruta ose perime janë të ngazëllyer që kanë mollë, karota dhe bashkë. si pjata anësore të zbukuruara në prerje me valë ose vaffle. Një veçori krejtësisht e re e këtij produkti është bllokimi i integruar i sigurisë për fëmijët. Thjesht rrëshqitni futjen e grirës së patates deri në pjesën e përparme dhe tehet mbrohen në mënyrë të sigurt. Ne rekomandojmë përdorimin e mbajtësit origjinal të ushqimit Borner Safety Food Holder, i disponueshëm si aksesor për të gjitha seritë. Pas përdorimit, thjesht pastroni nën ujë të rrjedhshëm.

Nëse dëshironi të preni valë dhe vafla në trashësi 15 mm, ju lutemi zgjidhni Borner Waffle Waffle XXL PowerLine Prerëse valësh.

Dimensionet:

  • Rendeja e patates: 33,7 cm x 13 cm x 3,7 cm

Të dhënat teknike:

  • Pa mbajtëse frutash
  • 3 modele të ndryshme prerje të mundshme
  • Prerje me valë 7,5 mm
  • prerje vafle 6 mm
  • Prerje 12,3 mm pa futje
  • Dorëzë ergonomike
  • Plastikë pa BPA
  • Pa plastifikues dhe substanca të dëmshme
  • Thëza çelik inox të bluar mikrofin
YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Informacion shtesë

Color

, , , ,

Manufacturer

Börner