Përshkrim

Prerje ne rrudha të skuqura, patate të skuqura vafle dhe shumë të tjera në një kohë  shum të shkurtër.

Me origjinalin Borner Wave Waffle PowerLine, ju mund t’i prisni me lehtësi dhe shpejt frutat dhe perimet në forma valësh dhe vaffle në tre trashësi të ndryshme. Prerësja e valëve popullore Borner është ideale për përgatitjen e patate të skuqura të shijshme me waffle ose patate të skuqura të prera. Përveç kësaj, pamja e zbukuruar sjell shumëllojshmëri në pjatën tuaj. Prerësja e valëve është veçanërisht interesante për familjet me fëmijë. Për shkak të formës së zbukuruar, mollët, karotat dhe shumë të tjera mund të përgatiten si pjata anësore veçanërisht tërheqëse në prerje të valëzuar ose vaffle, të cilat gjithashtu do t’i bindin fëmijët tuaj për ushqim të shëndetshëm.

Bllokimi i integruar i sigurisë për fëmijë mbron gishtat nga lëndimi.

Ky grup përfshin gjithashtu mbajtësin e ushqimit të sigurisë Borner. Kjo përshtatet si një aksesor në të gjithë prerëset dhe rendet e Borner V, përshtatet në mënyrë të përkryer në dorë dhe mbron gishtat nga tehet e mprehta Borner.

Dëshironi të krijoni fruta dhe perime në prerje tepër të trashë në valë ose prerje vafle? Pastaj ne rekomandojmë Borner Waffle Waffle XXL PowerLine .

Dimensionet:

 • Prerës valësh: 33,7 cm x 13 cm x 3,7 cm
 • Mbajtëse frutash: 15cm x 11,5cm x 6cm

Të dhënat teknike:

 • Set duke përfshirë mbajtësin e ushqimit
 • 3 opsione të ndryshme prerjeje të mundshme
 • Prerje me valë 7,5 mm
 • Prerje 12,3 mm pa futje
 • prerje vafle 6 mm
 • Dorëzë ergonomike
 • Plastikë pa BPA
 • Pa zbutës dhe substanca të dëmshme
 • Teh mikro të bluara prej çeliku inox
YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Informacion shtesë

Color

, , , ,

Manufacturer

Börner