Përshkrim

Prerësi inovativ i perimeve – prerje dhe marinim.

 

Vitali i ri për kuzhina   nga Borner ju mundëson të prisni feta në katër trashësi të ndryshme. Nga feta të holla si vafer për p.sh. karpacio e shijshme e domates deri në feta të trasha për tava të shijshme, Vital ju lejon të krijoni të gjitha recetat tuaja.

 

Karakteristika e veçantë e  Vital është rrotulluesi  inovativ i salcës, i cili ju mundëson të prisni perimet tuaja dhe t’i dekoroni me salcë në të njëjtën kohë. Si  dhe të përgatisni sallatën e gatshme në më pak kohë!

 

Inserti e prerjes shërben gjithashtu si një shtesë sigurie në cilësimet më të larta dhe mbron gishtat dhe tehet tuaja kur vendosni prerësin.

 

Me shtesat e tehut të ofruara, ju mund të prisni shirita të hollë julienne si dhe kube të vegjël. Thjesht futni shtesën e tehut 3,5 mm dhe filloni të prisni. Nga ana tjetër, ju mund të prisni shkopinj të shijshëm perimesh me futjen e tehut 7 mm me prerësin tuaj të kuzhinës. Qoftë për përgatitjen e frutave të shijshme me perime apo si perime të papërpunuara. Me Vital do të gjeni prerjen optimale për të gjitha pjatat.

 

Mbajtësja e ushqimit të sigurtë e përfshirë në këtë grup mbron gjithashtu nga tehet e mprehta gjatë prerjes. Ne ju rekomandojmë ta përdorni këtë sa herë që prisni.

Një zhvillim shtesë i mëtejshëm i dorezës mundëson trajtim edhe më të rehatshëm falë një mbulese gome.

 

Dimensionet:

 

 • Mandolina vitale: 38cm x 15cm x 5,5cm
 • Mbajtëse e ushqimit: 15cm x 11.5cm x 6cm
 • Kutia e futur: 18cm x 10.5cm x 6cm
 • Futja e tehut 3,5 mm: 22 cm x 9,7 cm x 2 cm
 • Futja e tehut 7 mm: 22cm x 9.7cm x 2.5cm

Të dhënat teknike:

 • Feta në 4 trashësi të ndryshme
 • Shtimi i veshjes është i mundur gjatë prerjes
 • Me dorezë gome ergonomike
 • Pritini shirita dhe kubikë të hollë dhe të trashë
 • Me këmbë gome që nuk rrëshqasin
 • Përbërësit e grupit fillestar Borner Vital:
 • Pritëse kuzhine Vital Mandolin
 • Futje në feta me funksion sigurie dhe Roll veshjeje
 • Futja e tehut 3,5 mm
 • Futja e tehut 7 mm
 • Fut Kutinë
 • Mbajtëse e ushqimit
 • Zgjeroni grupin tuaj fillestar me futjet e reja Roko dhe Grater!