Përshkrim

Prerësi inovativ i kuzhinës që mund të bëjë gjithçka

Vitali  i ri per kuzhina   nga Borner është një zhvillim i mëtejshëm i V5 PowerLine. Me tehat shtesë, ju mund të prisni feta në katër trashësi të ndryshme. Nga feta të holla  për karpaço të shijshme të bëra nga perime deri te feta të trasha për tava të shijshme.

Tehu shtesë shërben gjithashtu si një kuti sigurie në cilësimet më të larta dhe mbron gishtat dhe tehet tuaja kur vendosni prerësin.

Zhvillimi inovativ i mëtejshëm që e bën vërtet të veçantë prerësin e kuzhinës Borner Vital është rrotullimi i salcës, e cila ju mundëson të mbuloni sallatën tuaj me salcë në të njëjtën kohë kur e prisni, në mënyrë që sallata dhe salca të bien në tas në një. Kjo jo vetëm që kursen kohë, por falë teknologjisë së re të rulit të salcës, aplikohet vetëm aq salcë sa është e nevojshme.

Dy shtesat e tehut 3.5 mm dhe 7 mm mundësojnë prerjen e shiritave dhe kubeve të hollë julienne, të cilat krijohen me një lëvizje të thjeshtë përdredhjeje, dhe shiritave dhe kubeve më të trashë nga ana tjetër.
Theksimi absolut në këtë set janë dy insertet e reja Rende që nuk janë parë kurrë më parë! Me shtojcën Roko, si me rende Roko, mund të prisni shirita të bukur të hollë julien, të cilat janë ideale për sallata ose spageti perimesh.

Me Insertin e Rendes keni një rende kuzhine që është ideale për djathë, patate ose çokollatë dhe që prodhon ushqim të grirë imët. Përdorni të gjitha këto funksione për t’i bërë pjatat tuaja më të larmishme dhe emocionuese.

Përfshihen gjithashtu dy kuti shtsës për të mbrojtur të gjithë sirtarët kur vendosen, si dhe stacioni i qendrës në mënyrë që pjesët e prerësit të kuzhinës tuaj të re të jenë gjithmonë pranë.

Mbajtësja e ushqimit të sigurtë e përfshirë në këtë set mbron gjithashtu nga tehet e mprehta gjatë prerjes. Ne ju rekomandojmë ta përdorni këtë sa herë që prisni.

Dimensionet

 • Mandolina vitale: 38cm x 15cm x 5,5cm
 • Mbajtëse e ushqimit: 15cm x 11.5cm x 6cm
 • Fetë dhe futja e sigurisë: 23,5cm x 9,7cm x 2cm
 • Futja e tehut 3,5 mm: 22 cm x 9,7 cm x 2 cm
 • Futja e tehut 7 mm: 22 cm x 9,7 cm x 2,5 cm
 • Kutia e futur: 18cm x 10.5cm x 6cm
 • Stacioni i lidhjes: 17cm x 10cm x 5cm

Të dhënat teknike:

 • Feta në 4 trashësi të ndryshme
 • Shtimi i veshjes është i mundur gjatë prerjes
 • Pritini shirita dhe kubikë të hollë dhe të trashë
 • Insert Roko për shirita të shijshëm julienne për spageti perimesh
 • Rende Përdoret për ushqime të grira imët
 • Me dorezë gome ergonomike
 • Me këmbë gome që nuk rrëshqasin

Përbërësit e grupit Pro të prerësve të kuzhinës Borner Vital:

 • Borner Vital Mandolin
 • Shtesa në feta me funksion sigurie dhe rul veshjeje
 • Shtesa e tehut 3,5 mm dhe 7 mm
 • Insert Roko dhe Rende
 • 2x Insert Box
 • Mbajtëse e ushqimit
 • Dockingstation