Përshkrim

Vital është zhvillimi i mëtejshëm i mandolinës Borner V5. Falë rrotulluesit të  tij inovativ të salcës, Vital jo vetëm që mundëson prerjen e fetave në katër trashësi të ndryshme, por gjithashtu mund të furnizojë perimet me salcë në të njëjtën kohë, në mënyrë që sallata e përfunduar, duke përfshirë sasinë optimale të salcës, përfundon në tas. Falë kursimeve edhe më të mëdha të kohës dhe sasisë së dozës së përkryer të salcës, Vital është një gjithpërfshirës absolut.

 

Përdorimi i multi-rendes është jashtëzakonisht i lehtë për shkak të rregullimit në rritje të trashësisë së fetës. Për të shtuar salcën, thjesht mbushni salcën në fishekun e dhënë, mbylleni dhe filloni të prisni feta!

 

Për shembull, mund të përdorni multi- renden për të përgatitur sallatë të shijshme me kastravec ose karpaço të shijshme të bëra nga domate ose panxhar.

 

Një ygjatje shtesë e dorezës mundëson trajtim edhe më të rehatshëm falë një mbulese gome.

 

Dimensionet:

 

 • Vital rende: 38cm x 15cm x 5,5cm
 • Shtesa e prerjes: 23,5cm x 9,7cm x 2cm
 • Mbajtëse e ushqimit: 15cm x 11.5cm x 6cm

 

Të dhënat teknike:

 

 • Feta në 4 trashësi të ndryshme
 • Shtimi i salcës është i mundur gjatë prerjes
 • Me dorezë gome ergonomike
 • Me këmbë gome që nuk rrëshqasin

 

Përbërësit e grupit bazë Borner Vital:

 

 • Vital rende
 • Shtesë prerje me funksion sigurie dhe rrotullim
 • Mbajtëse e ushqimit
 • Dëshironi të shtoni futje në rendesin tuaj me shumë rende? Pastaj hidhini një sy aksesorëve!