Borner Curly vegetable cutter DesignLine

SKU: DO22003
Spastroje
Krahasoni

Përshkrim

Prerës shiritash për vakte të shijshëme  perimesh

Me prerësin e shiritave Borner Curly, mund të prodhoni lehtësisht , përafërsisht, shirita 1 cm të gjerë dhe pak të përdredhur. Përdorini ato për tiganët aziatikë me perime, patate të skuqura ose sallata ose si elemente dekorative për pjata të ftohta. Ju gjithashtu mund të përdorni prerësin e shiritave për të prerë patate të skuqura të shijshme frutash ose perimesh. Për këtë, Curly është i shkëlqyeshëm në kombinim me Crispymaker. Rende me valë është e përshtatshme për të gjitha llojet e perimeve dhe frutave.

Tehu i valëzuar u jep shiritave të perimeve një pamje edhe më të mirë dhe më të bukur. Mund ta përdorni gjithashtu për të dekoruar pjata me perime ose perime të papërpunuara.

Rendeja për  kaçurrela nga Borner është një super ndihmës kuzhine. Kursen shumë kohë dhe e bën prerjen e perimeve super të lehtë!

Dimensionet:

  • Prerësi: 32,3 cm x 12,5 cm x 3 cm

Të dhënat teknike:

  • Pa mbajtëse sigurie
  • Plastikë pa BPA
  • Pa plastifikues dhe substanca të dëmshme
  • Thea mikro të imta prej çeliku inox

Informacion shtesë

Color

, ,