Përshkrim

Rende perimesh e klasit të parë e bërë nga çelik inox me cilësi të lartë.

Origjinali Borner V6 ExclusiveLine është versioni inox i Borner V3 tonë të njohur. Prerësja e perimeve V6 është veçanërisht e qëndrueshme, falë materialit inox të krehur me cilësi të lartë! Qofshin feta të trasha, të holla ose jashtëzakonisht të holla, shirita të imët (julienne) ose shkopinj të trashë (patate të skuqura), ka shumë mundësi. Duke i prerë frutat me thikë paraprakisht, mund të merrni kube të trashë për supa dhe zierje, për shembull. Pamja elegante në çelik inox të krehur thekson dizajnin funksional dhe modern të prerësit profesional të perimeve.

Prerësja e perimeve është veçanërisht e qëndrueshme dhe kështu dallon nga modelet e tjera.

Seti përbëhet nga korniza prej çeliku të pandryshkshëm, një futje me feta, futja e tehut 3.5 mm dhe futja e tehut 7 mm dhe futja e sigurisë, e cila shërben nga njëra anë si mbrojtëse tehut dhe nga ana tjetër si një futje për feta mesatare gjatë kthimit. . Shtrirja e dorëzimit përfshin gjithashtu Multiboxin transparent në të cilin të gjitha pjesët e prerësit të perimeve prej çeliku inox V6 mund të ruhen në mënyrë që kursen hapësirë dhe dekorative.

Ne gjithmonë rekomandojmë përdorimin e mbajtësit të ushqimit Borner Safety të furnizuar. Një 1.6mm , 4,5mm dhe Futja e tehut 10 mm janë gjithashtu të disponueshme si aksesorë shtesë. Ruajtja e sigurt e prerësit, si dhe e mbajtësit të ushqimit të sigurt, është e mundur në Multibox-in që përputhet.

Dimensionet:

 • V-prerës: 40cm x 14cm x 6cm
 • Mbajtësi i ushqimit: 15cm x 11,5cm x 6cm
 • Fetë dhe futje e sigurisë: 21,5 cm x 9,7 cm x 1 cm
 • Insertet 3,5 mm dhe 7 mm: 21,5 cm x 9,7 cm x 1,5 cm
 • Multibox: 26cm x 13cm x 6cm

Të dhënat teknike:

 • Fetë në 3 trashësi të ndryshme prerjeje
 • Shkopa dhe shirita në 2 madhësi të ndryshme
 • Me këmbë gome që nuk rrëshqasin
 • Multibox për ruajtjen e prerësit përfshirë. fut
 • Plastikë pa BPA
 • Pa zbutës dhe substanca të dëmshme
 • Thee inoksi të bluara mikro-gjobë

Përbërësit e çelik inox të prerësit të perimeve Borner V6 ExclusiveLine – Set fillestar

 • Rende perimesh prej çeliku inoks V6
 • Mbajtes në feta
 • Tehu 3,5 mm
 • Tehu 7 mm
 • Kutija e sigurisë
 • Mbajtësi i ushqimit
 • Multilbox kuti transparent për ruajtje të sigurt dhe dekorative

Informacion shtesë

Modeli

Manufacturer

Börner