Përshkrim

Prerëse perimesh e klasit të parë e bërë nga çelik inox me cilësi të lartë.

Pritini perimet si profesionist me prerësin e perimeve prej çeliku inox Borner. Seti themelor Borner V6 jo vetëm që të lë përshtypje me pamjen e tij elegante prej çeliku inox, por gjithashtu pret edhe frutat dhe perimet më të forta në feta të mrekullueshme. Prerësja e perimeve V6 është veçanërisht mbresëlënëse për shkak të qëndrueshmërisë së saj ekstreme, falë materialit inox me cilësi të lartë!

Thjesht ngjitni frutat tuaja të dëshiruara në mbajtësin e sigurt të ushqimit  dhe zëvendësoni insertin e sigurisë me insertin e prerjes. Pastaj zgjidhni madhësinë tuaj të dëshiruar dhe kyçeni insrtin në vend. Tani gjithçka që duhet të bëni është të rrëshqitni frutat mbi tehe dhe do të keni fetat tuaja të dëshiruara brenda një kohe të shkurtër.

Më pas mund ta zëvendësoni sërish insertin e fetës me insertin e sigurisë për të mbrojtur tehet dhe për të parandaluar lëndimet.

Dimensionet:

 • V-prerës: 40cm x 14cm x 6cm
 • Mbajtësi i ushqimit: 15cm x 11,5cm x 6cm
 • Inserti i sigurisë dhe i prerjes: 21,5 x 9,7 cm x 1 cm

Të dhënat teknike:

 • Fetë në 3 trashësi të ndryshme prerjeje
 • Me këmbë gome që nuk rrëshqasin
 • Plastikë pa BPA
 • Pa zbutës dhe substanca të dëmshme
 • Thea mikro të imta prej çeliku inox

Përbërësit e prerësit të perimeve nga çeliku inox Borner V6 ExclusiveLine – Set bazë

 • V6 Stainless Steel Vegetable Slicer
 • Insert prerje
 • Insert sigurije
 • Mbajtësi i ushqimit

Informacion shtesë

Manufacturer

Börner

Modeli