Përshkrim

Prerëse perimesh të klasit të parë e bërë nga çelik inox me cilësi të lartë.

Çelik inox në formën e tij më të pastër. Për adhuruesit e prerësit V3 të cilët ende nuk e shohin pamjen plastike mjaftueshëm klas, ne ofrojmë të njëjtat funksione në formën e prerësit të perimeve prej çeliku inox V6 ExclusiveLine.

Kjo është veçanërisht e qëndrueshme dhe kështu dallon veten nga modelet e tjera.

Me tehet e përfshira, mund të vendosni lehtësisht se cilat forma prerëse ju nevojiten. Tehet e prerjej ju lejojnë të prisni feta të trasha ose të holla në mënyrë të barabartë. Tehet shtesë  3,5 mm dhe 7 mm ju lejojnë të prisni shkopinj, shirita julienne dhe madje edhe kube në 4 madhësi të ndryshme. Pas prerjes, zëvendësoni tehet me kutinë e sigurisë në mënyrë që tehet të mbrohen .

Ne ju rekomandojmë të përdorni Safety Food Holder çdo herë që doni për të shmangur dëmtimet nga tehet.

Kutia e përfshirë  ju jep hapësirë për të ruajtur tehet tuaja. Për të përdorur sa më pak hapësirë në kuzhinën tuaj, thjesht mund të ruani prerësin e perimeve prej çeliku inoks, mbajtësin e ushqimit si dhe kutinë e teheve  praktike të ankorimit.

Të gjitha materialet e përdorura janë të sigurta për ushqimin dhe pa bisfenol A (BPA) si dhe pa zbutës.

Dimensionet:

 • Prerës V: 40cm x 14cm x 6cm
 • Mbajtëse e ushqimit: 15cm x 11.5cm x 6cm
 • Teh dhe kutija e sigurisë: 21,5cm x 9,7cm x 1cm
 • Tehu 3,5 mm dhe 7 mm: 21,5 cm x 9,7 cm x 1,5 cm
 • Kutia e tehut: 21cm x 11.5cm x 5.5cm
 • Stacioni i ankorimit: 17cm x 10cm x 5cm

Të dhënat teknike:

 • Feta në 3 trashësi të ndryshme prerjeje
 • Kube dhe shirita në 2 madhësi të ndryshme
 • Me këmbë gome që nuk rrëshqasin
 • Plastikë pa BPA
 • Pa zbutës dhe substanca të dëmshme
 • Tehe mikro-të imtëa prej çeliku inox

Përbërësit e V6 ExcusiveLine Pro për prerësin e perimeve Borner:

 • Tehe për feta në tre trashësi prerjeje
 • Teh 3,5 mm për shirita dhe kube
 • Teh 7 mm për shirita dhe kube
 • Kuti sigurie (për të mbrojtur kundër lëndimeve)
 • Mbajtëse e ushqimit të sigurt
 • Kuti  transparente për ruajtje të sigurt dhe dekorative
 • Pa zbutës dhe BPA

Informacion shtesë

Manufacturer

Börner

Modeli