Përshkrim

Spiralizuesi manual i perimeve për kuzhinën tuaj

Me spiralizuesin origjinal Borner, mund të krijoni spirale të bukura të bëra nga tranguj,  karrota etj., thjesht duke e kthyer në drejtim të akrepave të orës. Buza e mprehtë plastike pret pa mundim një shumëllojshmëri të gjerë frutash dhe perimesh. Edhe patatet mund të priten në formë spirale dhe më pas të skuqen, për shembull.

Thjesht pastroni nën ujë të rrjedhshëm pas përdorimit.

Dimensionet:

  • Spiralizuesi: 10,5cm x 3,5cm x 3cm

Të dhënat teknike:

  • Buzë plastike e mprehtë
  • Me lëvizje të thjeshta përdredhëse, bëni spirale nga frutat dhe perimet
  • I përshtatshëm për dekorim ushqimor
  • E lehtë për t’u përdorur dhe pastruar
  • Pa plastifikues dhe BPA