Përshkrim

Me Setin Special Borner Vegetable Slicer V3 ju keni gjithçka nën kontroll

Prerësi i mirënjohur i perimeve Borner V3 TrendLine me dy shtesa ju lejon të prisni shpejt dhe me lehtësi feta dhe shkopinj në dy trashësi të ndryshme. Ju gjithashtu mund të prisni kube lehtësisht, shpejt dhe në mënyrë të barabartë si kurrë më parë me V3. Gjithçka që duhet të bëni është të prisni frutat ose perimet për një kohë të gjatë.

Tabaka e koleksionit siguron që V3 të vendoset mirë kur preni fruta dhe perime. Thjesht lidhni prerësin tuaj të perimeve dhe copat tuaja bien direkt në tabaka. Në këtë mënyrë nuk humbet asnjë pjesë e vetme. Falë materialit rezistent ndaj vajit dhe uthullës, mund të rregulloni dhe servirni sallata dhe bashkë. direkt në tas.

Me prerësin spirale, ju mund të bëni spirale tërheqëse perimesh dhe frutash në asnjë kohë.

Të gjitha produktet mund të pastrohen lehtësisht nën ujë të rrjedhshëm dhe janë gati për përdorim përsëri menjëherë.

Përmasat:

 • V-prerës: 35,5 cm x 12,5 cm x 5,5 cm
 • Mbajtësi i sigurisë: 15cm x 11,5cm x 6cm
 • Shtesa e sigurisë dhe prerjes: 21,5 cm x 9,7 cm x 1 cm
 • Shtesa e tehut 3,5 mm dhe 7 mm: 21,5 cm x 9,7 cm x 1,5 cm
 • Multibox: 26cm x 13cm x 6cm
 • Tabakja e koleksionit: 34cm x 18cm x 8cm

Të dhënat teknike:

 • Shkopa dhe shirita në 2 madhësi të ndryshme
 • Me këmbë gome që nuk rrëshqasin
 • Multibox për ruajtjen e prerësit përfshirë. fut
 • Plastikë pa BPA
 • Pa plastifikues dhe substanca të dëmshme
 • Thea mikro të imta prej çeliku inox
YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Informacion shtesë

Color

,