Përshkrim

Prerës i përshtatshëm i perimeve për rezultatet më të mira.

Prerësja e perimeve Pro Set V3 nuk lë asgjë për të dëshiruar. Është ndihmësi ideal për kuzhinën tuaj nëse doni të përgatisni fruta dhe perime shpejt dhe me efikasitet. Për më tepër, Seti Pro zë vetëm një hapësirë të vogël në kuzhinën tuaj. Arsyeja për këtë është Dockingstation, i cili jo vetëm ofron hapësirë për prerësin e perimeve, por edhe për një mbajtës ushqimi, një kuti insert dhe dy  teha. Slice Insert ju lejon të prisni feta të holla si dhe të trasha. Përveç kësaj, ju rekomandojmë që të përdorni mbajtësin e ushqimit të sigurt për të shmangur dëmtimet e mundshme.

Me shtesat e tehut 3,5 mm dhe 7 mm, mund të prisni shkopinj ose shirita perimesh të trashë dhe të imët. Duke i prerë frutat paraprakisht, është e mundur të priten në kubikë.

Shtesa e sigurisë ju ofron një trashësi tjetër të fetës së mesme në njërën anë dhe mbrojtje ideale nga tehet e mprehta nga ana tjetër. Kështu që prerësja e perimeve mund të ruhet në mënyrë të sigurt dhe gishtat tuaj mbrohen nga tehet e mprehta.

Dimensionet:

 • V-prerës: 35,5 cm x 12,5 cm x 5,5 cm
 • Mbajtësi i ushqimit: 15cm x 11,5 cm x 6cm
 • Shtese e sigurisë dhe prerjes: 21,5 cm x 9,7 cm x 1 cm
 • Futja e tehut 3,5 mm dhe 7 mm: 21,5 cm x 9,7 cm x 1,5 cm
 • Stacioni i ankorimit: 17cm x 10cm x 5cm
 • Kutia e inserteve: 21cm x 11,5cm x 5,5cm

Të dhënat teknike:

 • Fetë në 3 trashësi të ndryshme prerjeje
 • Shkopa dhe shirita në 2 madhësi të ndryshme
 • Me këmbë gome që nuk rrëshqasin
 • Plastikë pa BPA
 • Pa zbutës dhe substanca të dëmshme
 • Tehe inoksi të bluara mikro-gjobë

Përbërësit e grupit të prerësve të perimeve Borner V3 TrendLine

 • V3 prerëse perimesh
 • Shtesa e sigurisë
 • Shtesa e feta
 • Futja e tehut 3,5 mm dhe 7 mm
 • Mbajtësi i ushqimit të sigurt
 • Dockingstation
 • Insert Box

Gjithashtu mos ngurroni të frymëzoheni nga recetat e shkëlqyera në faqen tonë të recetave ose kanalet tona të mediave sociale Facebook dhe Instagram.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Informacion shtesë

Color

,

Modeli

Manufacturer

Börner