Përshkrim

Prerës i përshtatshëm i perimeve për rezultate më të mira

Me prerësin e frutave dhe perimeve Borner V3 TrendLine, ju mund t’i prisni frutat dhe perimet shpejt, saktë dhe në mënyrë të sigurt.

Duke ndryshuar me lehtësi tehet, mund të përdorni prerësin e perimeve për të prerë feta në 2 trashësi si dhe shirita në 2 madhësi. Thjesht duke i prerë frutat, mund të prisni edhe kube në dy madhësi. Kjo ju jep gjithsej 6 opsione të ndryshme prerjeje. Mbajtësja e ushqimit të sigurisë Borner e përfshirë në objektin e dorëzimit ju lejon të përpunoni frutat dhe perimet në minimum dhe në të njëjtën kohë mbron gishtat tuaj nga dëmtimet e shkaktuara nga tehet e inoksit. Në Multibox-in që përputhet, futjet e tehut ruhen në mënyrë të sigurt dhe në mënyrë që kursen hapësirë, në mënyrë që aksesorët të jenë gjithmonë gati për t’u dorëzuar dhe të ruhen në mënyrë të sigurt në kuzhinën tuaj.

Për trajtim të sigurt, prerësja e frutave dhe perimeve V3 ka këmbë të integruara gome që garantojnë një bazë të fortë gjatë prerjes. Përveç kësaj, doreza me formë ergonomike e bën më të lehtë trajtimin e prerësit të perimeve.

Për t’u përshtatur me prerësin e perimeve V3, ju rekomandojmë tabak i grumbullimit praktik për të mbajtur të pastër sipërfaqen tuaj të punës. Përveç kësaj, sallatat e shijshme, për shembull, mund të shërbehen drejtpërdrejt.

Dimensionet:

 • Fresë V: 35,5 cm x 12,5 cm x 5,5 cm
 • Mbajtësi i ushqimit: 15cm x 11,5cm x 6cm
 • Shtesë e sigurisë dhe prerjes: 21,5 cm x 9,7 cm x 1 cm
 • Insertet 3,5 mm dhe 7 mm: 21,5 cm x 9,7 cm x 1,5 cm
 • Multibox: 26cm x 13cm x 6cm

Të dhënat teknike:

 • Fetë në 3 trashësi të ndryshme prerjeje
 • Shkopa dhe shirita në 2 madhësi të ndryshme
 • Me këmbë gome që nuk rrëshqasin
 • Multibox për ruajtjen e prerësit përfshirë. fut
 • Plastikë pa BPA
 • Pa plastifikues dhe substanca të dëmshme
 • Thea mikro të imta prej çeliku inox

Përbërësit e grupit fillestar të prerësit të perimeve Borner V3 TrendLine

 • V3 prerëse perimesh
 • Teh për feta
 • Tehut 3,5 mm
 • Tehut 7 mm
YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Informacion shtesë

Color

,

Manufacturer

Börner

Modeli