Përshkrim

Klasike në mesin e prerësve të perimeve

 

Një vegël kuzhine që kombinon punën e shpejtë, të saktë, të lehtë dhe të sigurt. Me prerësin e perimeve V1 ClassicLine, ne i ofrojmë të gjitha këto në një produkt. Kështu, frutat dhe perimet mund të priten në mënyrë profesionale brenda një kohe shumë të shkurtër.

 

Seti fillestar V-slicer përmban tre futje të ndryshme, të cilat ju lejojnë të prisni perimet në tre trashësi të ndryshme prerjeje. Ju gjithashtu merrni dy futje tehe që ju lejojnë të bëni shirita dhe shkopinj nga frutat dhe perimet. Në këtë mënyrë, ju mund të përmirësoni lehtësisht dhe shpejt tava të shijshme, sallata ose pjata të ndryshme të skuqura. Duke prerë frutat me thikë paraprakisht, ju merrni kube. Përdorni mbajtësin e sigurimit të ushqimit të dhënë gjatë përgatitjes së frutave. Kjo mbron gishtat tuaj nga tehet inox të mprehta si brisk dhe frutat mund të përpunohen në minimum në të njëjtën kohë. Prerësja e perimeve pastrohet lehtë nën ujë të rrjedhshëm.

Përdorni futjet e tehut të përfshira për shkopinj perimesh të papërpunuara të imta (me futjen 3,5 mm) ose përgatitni patatet tuaja me futjen e tehut 7 mm. Përveç kësaj, grupi fillestar V-slicer mund të zgjerohet, për shembull me futjen 10 mm, me të cilin mund të prodhoni shkopinj të trashë. Rrjedhimisht, nuk ka kufi për gatimin tuaj.

Dimensionet:

 • Prerës V: 36cm x 12cm x 3cm
 • Mbajtëse e ushqimit: 15cm x 11,5cm x 6cm
 • Fetë dhe futja e sigurisë: 21,5cm x 9,7cm x 1cm
 • Teh 3,5 mm dhe 7 mm: 21,5 cm x 9,7 cm x 1,5 cm

 

Të dhënat teknike:

 • Feta në 3 trashësi të ndryshme prerjeje
 • Shkopinj dhe shirita në 2 madhësi të ndryshme
 • Plastikë pa BPA
 • Pa zbutës dhe substanca të dëmshme
 • Tehe prej çeliku të pandryshkshëm të lëmuara me mikro-gjobë

Komponentët e grupit fillestar Borner V1

 • Prerëse perimesh V1 ClassicLine
 • Insert i sigurisë
 • Insert i fetës
 • Insert i tehut 3,5 mm
 • Insert i tehut 7 mm
YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Informacion shtesë

Color

, ,

Manufacturer

Börner

Modeli