Përshkrim

Prerëse klasike e perimeve

Me Setin tonë V-slicer Pro asnjë dëshirë prerëse nuk mbetet e paplotësuar në kuzhinë. Përveç prerësit V, grupi përfshin kutinë  në të cilën mund të ruani në mënyrë të sigurt Insertet e tehut, si dhe Stacionin Docking me të cilin keni gjithmonë prerësin tuaj në dorë.

Shtesat e ndryshme ju mundësojnë gjithashtu prerje në trashësi të ndryshme. Qoftë të trashë, i mesëm apo të hollë – Seti Pro ju ofron gjithçka që ju nevojitet. Për këtë arsye, ju merrni edhe dy inserte shtesë teh. Tehu 3,5 mm e bën më të lehtë prerjen e shiritave të imët julienne nga perimet e papërpunuara. Ju gjithashtu mund të përgatisni lehtësisht kube duke i prerë paraprakisht në to. Me insertin e tehut 7 mm, mund të prisni lehtësisht shirita të gjerë perimesh ose patate për të bërë patate të skuqura vetë. Ju fitoni shkopinj të trashë dhe të imët në asnjë kohë falë teheve të mprehta prej çeliku inoks. Prandaj, ne rekomandojmë për përdorim mbajtësin e frutave të sigurt, me të cilin mbroni gjithmonë gishtat nga tehet e mprehta Borner. Gjithashtu ju lejon të përdorni të gjithë frutat përveç disa milimetrave.

Përgatitni përbërësit për vaktet tuaja të shëndetshme shpejt dhe pa energji elektrike. Qofshin tava të shëndetshme, supa, gratin, sallata apo pjata të tjera.

Dimensionet:

 • V-prerës: 36cm x 12cm x 3cm
 • Mbajtësi i ushqimit: 15cm x 11,5cm x 6cm
 • Fleta dhe inserti i sigurisë: 21,5 x 9,7 cm x 1 cm
 • Insertet 3,5 mm dhe 7 mm: 21,5 cm x 9,7 cm x 1,5 cm
 • Stacioni i ankorimit: 17cm x 10cm x 5cm
 • Kutia e inserteve: 21cm x 11,5cm x 5,5cm

Të dhënat teknike:

 • Fetë në 3 trashësi të ndryshme prerjeje
 • Shkopa dhe shirita në 2 madhësi të ndryshme
 • Plastikë pa BPA
 • Pa zbutës dhe substanca të dëmshme
 • Teh mikro të imta prej çeliku inox

Përbërësit e grupit Pro të prerësve të perimeve Borner V1 ClassicLine

 • Fresë patate V1 ClassicLine
 • Inserti i sigurisë
 • Inserti për feta
 • Tehut 3,5 mm
 • Tehut 7 mm
 • Mbajtësi i ushqimit të sigurt
 • Dockingstation
 • Kutiija e inserteve

Gjithashtu kënaquni duke u frymëzuar nga receta të shkëlqyera në faqen tonë të recetave ose kanalet tona të mediave sociale Facebook dhe Instagram.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Informacion shtesë

Color

, ,

Manufacturer

Börner

Modeli