Përshkrim

Prerëse për sallata të shpejta dhe perime

Sallatat e freskëta, garniturat e freskëta me perime ose karpacio e shijshme janë të lehta me prerësin tonë DesignLine. Si prerës i kastravecit, prerësi është ideal për sallata të freskëta. Sepse me të përgatitja e trangujve, rrepkave, karotave, preshit, qepëve apo përbërësve të tjerë është kënaqësi.

Prerja në feta të holla  shkon pa probleme dhe shpejt, kështu që edhe vakti i vogël në mes është një goditje e vërtetë jetike me faktor kënaqësie.

Përgatitja e ushqimeve të shijshme për të gjithë familjen bëhet gjithashtu shumë e lehtë me prerësin DesignLine. Falë tehut të dyfishtë, ju mund të shkurtoni lëvizjen përpara dhe mbrapa me prerësin, duke dyfishuar shpejtësinë. Sidomos me sasi të mëdha, ky është një super lehtësim.

Thjesht shpëlajeni nën ujë pas përdorimit.

Si një aksesor, ne rekomandojmë Mbajtësin tonë të Sigurisë -Safety Holder, në mënyrë që gishtat tuaj të mbrohen nga tehet e mprehta prej çeliku inoks të prerësit të kastravecit.

Dimensionet:

  • Slice Cutter: 32,3 cm x 12,5 cm x 3 cm

Të dhënat teknike:

  • Pa mbajtëse sigurie
  • Plastikë pa BPA
  • Pa plastifikues dhe substanca të dëmshme
  • The të dhëmbëzuara me tokëzim të imët

Informacion shtesë

Color

, ,