Përshkrim

Rende ideale për petullat me patate për shtëpinë tuaj

Përgatisni lehtësisht Rostin zvicerane me renden tonë të petullave me patate! Kthejini patatet dhe perimet e tjera në pjata të shijshme ashtu siç ju pëlqejnë.  Borner Rosti PowerLine është gjithashtu ideale për të bërë petullat e kungujve.

Pas përdorimit, rendeja e petullave me patate mund të shpëlahet lehtësisht nën ujë.

Dorëzimi pa mbajtës ushqimi. Këtu mund të gjeni komplet setin e rendes Rosti dhe mbajtëse sigurie.

Matje:

  • Rende për petullat me patate: 34cm x 13cm x 3,7cm x 3,7cm

Të dhënat teknike:

  • Pa mbajtëse sigurie
  • Dorëzë ergonomike
  • Plastikë pa BPA
  • Pa plastifikues dhe substanca të dëmshme
  • Dhëmbë të mprehtë plastikë
YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Informacion shtesë

Color

, , , ,

Manufacturer

Börner