Përshkrim

Krijoni pjata të shijshme me prerësin tonë julienne!

Me renden origjinale Börner Roko mund t’i prisni frutat dhe perimet në shirita të holla julienne. Prerësja jonë e julienes pret perimet me rrënjë si karotat, selinonë, majdanozin ose kohlrabi, por gjithashtu patatet ose trangujt mund të grihen dhe të përpunohen në shirita të imët julien, p.sh. për sallata me perime të papërpunuara. Rreshtat e tehut me dy anë presin sasi të mëdha në kohën më të shkurtër të mundshme, pasi prerja mund të bëhet në të dy drejtimet. Prerësja julienne është e përshtatshme për përgatitjen e tiganëve me perime, si p.sh. perimet e skuqura. Përveç kësaj, Roko Powerline mund të përdoret në mënyrë ideale si prerëse spageti kungull i njomë dhe të krijoj pjata të shijshme.

Pas përdorimit, thjesht pastroni nën ujë të rrjedhshëm.

Dorëzimi pa mbajtës ushqimi, ju lutemi porosisni veçmas nëse dëshironi. Mund ta gjeni prerësin julienne duke përfshirë mbajtësin e ushqimit këtu në një grup.

Dimensionet:

  • Fresë Roko: 33,7 cm x 13 cm x 3,7 cm

Të dhënat teknike:

  • Pa mbajtëse ushqimore
  • Material prerës 1,5 mm
  • Dorëzë ergonomike
  • plastikë pa BPA
  • Pa plastifikues dhe substanca të dëmshme
  • Thea mikrofinale prej çeliku inox.
YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Informacion shtesë

Color

, , , ,

Manufacturer

Börner