Përshkrim

Rende praktike e parmixhanit

Tehet e mprehta të bëra nga çelik inox me cilësi të lartë janë të përshtatshme në mënyrë ideale për djathrat e fortë si parmixhano, çokollatë, xhenxhefil ose arrëmyshk. Prandaj, përdorimet e mundshme janë të ndryshme, qoftë në përdorim si rende parmixhani, rende arrëmyshk, rende xhenxhefili apo rende zester – rezultati nuk do t’ju zhgënjejë. Doreza ergonomike e gomuar siguron trajtim të sigurt dhe të rehatshëm. Me formën e tij ovale, mund të përdoret edhe si suspension. Për ruajtje, një mbulesë transparente mbron nga tehet e mprehta.

Për grirjen e sigurt të arrëmyshkut, copave të vogla çokollate ose perimesh të mbetura, çdo rende vjen me një mbajtëse që përputhet. Kapeni në rende, futni ushqimin tuaj të grirë dhe grijeni në mënyrë të sigurtë pa mbetje.

Informacion shtesë

Knife blade

Ekstra madh, Madh