Përshkrim

I mbrojtur në mënyrë të sigurtë

Multibox për prerësin e perimeve V6 jo vetëm që ju ofron një zgjidhje kompakte për ruajtjen e prerësit tuaj, shtesat dhe mbajtësit të ushqimit, por gjithashtu ofron mbrojtje ideale për tehet e mprehta të prerësit tuaj V.

Me ndihmën e kësaj Multikutije praktike, ju mund të ruani në mënyrë të sigurt dy Tehat shtese dhe prerësit . Kjo do të thotë se ato nuk paraqesin rrezik në kuzhinë dhe mbi të gjitha zënë më pak hapësirë.

Mund të gjeni më shumë aksesorë për prerëset tona këtu.