Përshkrim

Çfarë do të ishte kuzhina pa një prestar kompakt perimesh?

Ne besojmë se një prerës i dobishëm perimesh duhet të gjendet në çdo kuzhinë, të madhe apo të vogël. Tani kemi zhvilluar një zgjidhje që kursen hapësirë për këtë – njihuni me Multi Slicer.

Kombinoni dorezën e shumëfishtë me bashkëngjitjen e shumë prerësit dhe keni prerësin e vogël perfekt. Falë dorezës së vogël veçanërisht të dobishme, miniavioni është kaq i lehtë për t’u përdorur. Pritini me lehtësi feta të holla dhe të trasha duke rregulluar thjesht sipërfaqen e prerjes. Kështu që ju mund të bëni shumë shpejt sallata të shijshme me perime të papërpunuara ose tavë. Përveç kësaj, Multi Slicer ka një nivel të integruar sigurie, kështu që tehet dhe duart mbrohen në mënyrë të sigurt kur vendosen.

Mini prerësja ofrohet si komplet me një mbajtës frutash. Kjo mbron duart tuaja nga tehet e mprehta kur planifikoni.

Me funksionin e tij të shtojcës, me të cilin mund të shkëmbeni lehtësisht pjesët e prerësit, prerësi i perimeve ofron mundësinë e kalimit të lehtë midis disa varianteve të prerësit. Zgjero Slicerin Multi me aksesorët e tij, si p.sh. Multi Dicer për prerjen  e shiritave ose bashkëngjitjet Multi Peeler për të bërë shirita Julienne ose për qërim të thjeshtë.

Të duket praktike? Edhe është. Ne premtojmë se do të pajiseni me tehet më të mira prej çeliku të pandryshkshëm që nuk do të ndalen te perimet e forta.

Mini prerësja kompakte është një pajisje e vërtetë gjithëpërfshirëse, sepse jo vetëm që është mjaft e vogël për të gjetur hapësirë në sirtarin e kuzhinës, por gjithashtu arrin të presë një sasi të madhe frutash dhe perimesh në copa të vogla në një kohë të shkurtër. Prandaj, sallatat, tavat dhe supat nuk janë më problem për ju. Koha e përgatitjes për ushqim të shijshëm zvogëlohet dhe gëzimi i gatimit ringjallet.

Dimensionet:

Presë perimesh: 31cm x 7,5cm x 3cm
Doreza: 11cm x 3cm x 2cm
Mbajtëse frutash: 10,3cm x 10,3cm x 5,5cm

Specifikimet teknike:

  • shkopinj dhe shirita
  • Me këmbë gome që nuk rrëshqasin
  • Dore e përputhshme me bashkëngjitjet Multi Dicer dhe Multi Peeler
  • Plastikë pa BPA
  • Pa plastifikues dhe ndotës
  • Thea prej çeliku inoks të bluara në mënyrë të imët

Informacion shtesë

Color

, ,

Manufacturer

Börner