Përshkrim

Informacioni i produktit “Börner Multi Slicer Attachment”

Prerës i dobishëm perimesh për Multi dorezën
Ne besojmë se një prerës i dobishëm perimesh duhet të gjendet në çdo kuzhinë, qoftë e madhe apo e vogël. Tani kemi zhvilluar një zgjidhje që kursen hapësirë për këtë – njihuni me Multi Slicer.

E lidhur me dorezën e shumëfishtë, thjesht mund të ndërroni shtojcën tuaj aktuale me shtojcën Multi Slicer dhe të prisni feta në dy trashësi të ndryshme. Këto janë ideale për sallata, perime të pjekura ose pjata të tjera të shijshme me perime. Për shkak të madhësisë së tij të përshtatshme, prerësi i vogël i perimeve jo vetëm që përshtatet në çdo sirtar, por është veçanërisht i përshtatshëm për perime më të vogla si qepa, karota ose hudhra. Këmbët e integruara të gomës bëjnë të mundur qëndrimin e sigurt në sipërfaqen e punës, duke e bërë më të lehtë trajtimin.

Ne rekomandojmë përdorimin e mbajtësit të sigurt të frutave për të siguruar përdorim të sigurt.

Informacion shtesë

Color

, ,