Përshkrim

Pasta të shpejta perimesh me shtojcën  qëruese Julienne.

Falë lidhjes praktike të julienne, ju mund të bëni pasta të shijshme perimesh nga karota ose kungull i njomë. Një qërues shiritash që e bën më të lehtë përgatitjen e ushqimit të shëndetshëm. Thjesht vendosni shtojcën në dorezën tuaj të shumëfishtë dhe filloni. Falë trajtimit të lehtë, ju do t’i bëni pasta të shijshme me perime veçanërisht shpejt.

Qëruesi është gjithashtu ideal për heqjen e njollave të padëshiruara kafe në perime si sytë e patates. Me vrimën e ngjitur në buzë, njollat mund të hiqen lehtësisht pa humbur perimet. Si funksion tjetër, qëruesi Julienne është i përshtatshëm si hapës i agrumeve dhe portokalleve, pasi ka një majë të mprehtë në anë për hapje të lehtë.

Pastrimi është shumë i lehtë pasi thjesht mund ta shpëlani qëruesen nën ujë pas përdorimit.

Zbuloni edhe më shumë aksesorë.

Informacion shtesë

Manufacturer

Börner

Color

, ,