Përshkrim

Shtojcë qëruesi  për dorezën e shumëfishtë

A keni tashmë një produkt nga seritë tona të shumëfishta, si p.sh. Multi Slicer ose Multi Dicer? Më pas do të gjeni shtesën ideale me shtojcën e qëruesit të shkopit. Me pajisjen praktike të qëruesit, perimet tuaja qërohen në sekonda. Në pjesën e jashtme ka një pajisje për të hequr njollat e padëshiruara kafe nga perimet, të tilla si sytë e patates.

Shtojca mund të rrëshqasë lehtësisht në dorezën e dhënë dhe të shkëmbehet me shumë bashkëngjitjet e tjera.

Materiale 100% pa BPA për shëndetin tuaj: Të gjitha mjetet ndihmëse të kuzhinës Börner janë bërë prej plastike të sigurt për ushqim, të testuara nga TÜV dhe të cilësisë më të lartë. Duhet t’i kushtoni vëmendje cilësisë së shkëlqyer, veçanërisht kur përgatitni ushqim për fëmijët tuaj.

Thjesht shpëlajeni nën ujë pas përdorimit

Zbuloni aksesorë të tjerë për dorezën e shumëfishtë.

Informacion shtesë

Manufacturer

Börner

Color

, ,