Përshkrim

Informacioni i produktit “Börner Multi Handle”

Pavarësisht nëse është një prerës perimesh, një qërues Julienne apo një qërues i thjeshtë perimesh. Ju mund t’i kombinoni të gjitha produktet me shumë dorezë.
Thjesht bashkëngjitni shtojcën e duhur dhe filloni.

Përveç një zgjidhjeje të gjitha-në-një për pajisjet e kuzhinës, ne ju ofrojmë gjithashtu një produkt që kursen absolutisht hapësirë.
Këtu do të gjeni të gjithë aksesorët e serisë Multi.

Informacion shtesë

Manufacturer

Börner

Color

, ,