Përshkrim

Preni kube perfekte & shirita me multiprerësin kompakt nga Börner!

Në varësi të këndit të sipërfaqes së prerjes, mund të kaloni lehtësisht midis kubeve dhe shkopinjve. Përdorni funksionin julienne të Multi Dlicer për të prerë shirita të shijshëm julienne nga tranguj, karrota, kunguj të njomë ose presh për kuzhinë aziatike ose supa të shëndetshme me pak yndyrë. Sa më të gjata të jenë perimet, aq më të gjatë do të jenë shiritat kur vendosni perimet për së gjati në Multi Dicer. Kjo bën të mundur që të krijoni shirita perimesh super të gjata shpejt dhe me lehtësi.

Me funksionin tjetër, gjërat bëhen emocionuese: Pritini kube të përsosura për t’i çuar enët në nivelin tjetër vizualisht. Për ta bërë këtë, vendosni pajisjen udhëzuese të përfshirë në objektin e dorëzimit në prerësin e shumëfishtë, futni perimet dhe vendosni mini mbajtësin e ushqimit sipër. Pas çdo lëvizjeje të prerjes poshtë, kthejeni mbajtësin e ushqimit 90° derisa ta ndjeni se klikon në vend. Në këtë mënyrë anët e kubeve do të jenë saktësisht të njëjtën madhësi. Tani mund të prisni në mënyrë perfekte qepët në kube dhe të thjeshtoni përgatitjen tuaj të gatimit. Dhe gjëja më e mirë është se: dora juaj mbrohet në mënyrë të përkryer nga Mbajtësja juaj e Sigurisë gjatë procesit të prerjes! Kjo do të thotë që ju mund të copëtoni me siguri edhe perimet më të vogla.

Paramendoni qepë të prera në kube, kastraveca të prera në kube, karrota të prera në kube dhe shumë më tepër për mbushje të shijshme të bukës, supave, zierjeve dhe tavave.

Ashtu si produktet e tjera Multi të tilla si Multi Slicer dhe Multi Peeler, Multi Dicer gjithashtu përshtatet lehtësisht në sirtarin tuaj dhe ju kursen hapësirë në kuzhinën tuaj.

Gjeni aksesorët e duhur këtu dhe ndërroni mes Peeler, Slicer dhe Dicer shumë shpejt.

Dimensionet:

  • Multi Dlicer: 31cm x 7,5cm x 3cm
  • Mbajtësi i sigurisë: 10,3cm x 10,3cm x 5,5cm
  • Doreza: 11cm x 3cm x 2cm

Të dhënat teknike:

  • shkopinj dhe shirita
  • Me këmbë gome që nuk rrëshqasin
  • Doreza e përputhshme me shtojcën Multi Slicer dhe Multi Peeler
  • Plastikë pa BPA
  • Pa plastifikues dhe substanca të dëmshme
  • Thea mikro të imta prej çeliku inox
YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Informacion shtesë

Color

, ,

Manufacturer

Börner