Përshkrim

Prerja e kubeve dhe shiritave julienne me shtojcën Multi Dicer

A po kërkoni një mënyrë për të kursyer hapësirë për t’i prerë shpejt dhe me lehtësi perimet tuaja në kube dhe shirita? Ju keni ardhur në vendin e duhur! Shtojca Multi Dicer jo vetëm që bën përshtypje me tehet e saj super të mprehta, ajo gjithashtu dallon nga prerësit e tjerë falë madhësisë së saj të përshtatshme dhe perdorimit të thjeshtuar. Është perfekt për shirita perimesh të shpejta për tiganët aziatikë ose sallata të shijshme me perime. Qoftë kungull i njomë, speca apo patate, tehet e mprehta nuk do të ndalen në asnjë perime.
Funksioni i prerjes në kube mund të rregullohet lehtësisht duke shtyrë shiritin lart. Thjesht ktheni perimet 90° pas çdo prerjeje dhe do tëfitoni kube të vegjël perfektë. Prerësi është ideal për prerjen e shpejtë të qepëve. Krijoni sallata dhe pjata të shijshme.
Pastrimi është gjithashtu super i lehtë! Thjesht shpëlajeni nën ujë të rrjedhshëm dhe keni mbaruar!
Zbuloni bashkëngjitjet e tjera për dorezën tuaj Multi këtu.

Informacion shtesë

Manufacturer

Börner

Color

, ,