Sale

Borner Multi-Cutter Set

SKU: N/A
Spastroje
Krahasoni

Përshkrim

Me serinë Börner Multi, ne i kemi vendosur vetes synimin që të zhvillojmë pajisje shumëfunksionale kuzhine që janë kompakte dhe dallohen qartë nga prerëset shumëfunksionale konvencionale, të mëdha për sa i përket përdorimit. Dhe kjo është pikërisht ajo që kemi arritur me seritë tona Multi.
Qofshin feta, shirita apo kubë, grupi ynë shumëprerës ka të gjitha funksionet që kërkohen për përgatitjen e frutave dhe perimeve. Falë dizajnit të tij kompakt, kompleti mund të përdoret edhe në kuzhina të vogla.
Doreza e shkëputshme me shumë funksione përshtatet me të gjitha bashkëngjitjet në serinë Multi, kështu që ju mund ta ndryshoni shpejt dhe lehtë prerjen me vetëm një klik.
Përveç dorezës, grupi shumëprerës përbëhet nga bashkëngjitjet e mëposhtme:
 • Multi Dicer, i cili është i përsosur për të bërë kube dhe shirita julienne. Falë mbajtëses së frutave, ju mund të ndjeni saktësisht kur e keni kthyer mbajtësen tuaj me 90°. Kjo mundëson prerjen e kubeve sa të gjera aq edhe të gjata. Prerja e kungujve, karotave dhe qepëve në kubikë bëhet lojë e fëmijëve. Mbrojtësi i gishtave me mbajtëse të integruar garanton siguri gjatë prerjes edhe të perimeve dhe frutave më të vogla. Pajisja drejtuese thjesht mund të mbërthehet në Multi Dicer dhe më pas të lëvizë me prerjen.
 • Multi Dicer me të cilin mund të prisni lehtësisht dhe saktë perimet dhe frutat në feta. Me ndihmën e butonit ju mund të prisni në 2 faza të ndryshme, me një fazë shtesë ju keni edhe një funksion sigurie që mbron nga tehet e mprehta.
Dimensionet:
 • Mbërthimi: 11cm x 3cm x 2cm
 • Multi Slicer shtesë: 31cm x 7,5cm x 3cm
 • Multi Dicer shtesë dicer: 31cm x 7,5cm x 3cm
 • Mbajtësi i ushqimit: 10,3cm x 10,3cm x 5,5cm
Të dhënat teknike:
 • Përdorim shumëfunksional
 • Kompakt
 • Fetë në 2 madhësi të ndryshme
 • Julienne rryp pa prerë në fruta
 • Plastikë pa BPA
 • Pa plastifikues dhe ndotës
 • Teh prej çeliku inoks të bluara në mënyrë të imët
Përbërësit e Borner multi-cutter set Borner:
 • Dorëza me shumë funksione
 • Multi Dicer
 • Multi Slicer
 • Pajisja udhëzuese dhe mbajtësja e ushqimit
YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Informacion shtesë

Color

,