Përshkrim

Siguria nga tehet e mprehta është e para

Borner është i njohur për tehet e tij të mprehta. Prandaj, ne duam gjithashtu të mbrojmë duart tuaja. Me mbajtësin e ushqimit të sigurt, sigurohet puna e sigurt dhe e shpejtë sepse mbulesa e gishtit mbron në mënyrë të sigurt nga tehet. Për më tepër, mbajtësja e ushqimit ju mundëson grirjen e frutave dhe perimeve deri në pikën e fundit pa u bërë e rrezikshme. Pra harxhohet më pak. Ne rekomandojmë përdorimin e mbajtësit të ushqimit të sigurt me të gjithë rendet dhe prerëset tona, pasi kjo është mënyra e vetme për të punuar në mënyrë të sigurt.

Dimensionet:

  • Mbajtëse frutash: 15cmx11.5cmx6cm

Të dhënat teknike:

  • I përshtatshëm për të gjithë rendet Borner V dhe rende
  • Formë funksionale – përshtatet në mënyrë të përkryer në dorë
  • Shufrat e brendshme mbajnë materialin e prerë gjatë prerjes dhe grirjes
  • Përpunoni frutat dhe perimet deri në një mbetje minimale
  • Rezistent ndaj vajit dhe uthullës
  • E lehtë për t’u përdorur dhe pastruar
  • Pa plastifikues dhe BPA

Informacion shtesë

Color

, , , , , ,

Manufacturer

Börner